Ποιος είναι αυτός;


Anonymous 2 με κείμενο 2Ο Μ.Τασάκος γεννήθηκε στην Αθήνα.

Συμμετείχε πάντα με ρόλο δεύτερο σε θεατρικά έργα, εκθέσεις φωτογραφίας, οργανωμένους περιπάτους, απογευματινά τέϊα, εκλογές, καταδύσεις στο Έβερεστ, εκδηλώσεις της Γαλλικής πρεσβείας και διαδηλώσεις για την σωτηρία του σπάνιου είδους Latet anguis in herba. Το όνομά του χρησιμοποιείται στο μυθιστόρημα «Κίτρινος φάκελος» του Μ.Καραγάτση. Έχει γράψει δύο μυθιστορήματα, διηγήματα και ποίηση και εκατοντάδες άρθρα σε έντυπα και διαδίκτυο. Το πρώτο του μυθιστόρημα “Ο μέτριος βίος του Αλέξανδρου Βαλέτα” είναι αναρτημένο ήδη και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Το δεύτερο μυθιστόρημά του “Ο ιδρώς που άνθισε στον κήπο” μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε από εδώ.

Γράφει και επιμελείται διαδικτυακά το περιοδικό λογοτεχνίας “Χίμαιρα”, για τήν ανάγνωση ή αποθήκευση τού περιοδικού θα βρείτε πληροφορίες εδώ.

Η ταυτότητα του βρίσκεται αποτυπωμένη στα γραπτά του και κατά δική του δήλωση: “...πιστεύω στην αναρχία ως στάση ζωής, δεν πιστεύω δηλαδή σε καμία αρχή πέρα από εκείνη που εκπορεύεται από την συνείδησή μου, αγνοώ κάθε προσπάθεια επιβολής συμβιβασμών και μετριότητας και προσπαθώ για την ανάδειξη της λογοτεχνίας, καθώς παραμένει το πιο δυνατό μέσον για την αφύπνιση των συνειδήσεων και  την δημιουργία κριτικού πνεύματος απέναντι στο κίβδηλο και το εφήμερο…“.

Για την επικοινωνία μαζί του: tasakos@gmx.com και manostasakos@outlook.com.gr

Ομάδα συνεργατών και φίλων Μ.Τασάκου

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...